elektriciteitswerken

ELEKTRICITEITSWERKEN JORDI WILLEMS


               Domotica, elektriciteits- en schilderwerken

Vraag hier vrijblijvend uw prijsofferte

NIEUWBOUW

___________________________

U begint aan een nieuwbouw?

Met ons hebt u een naadloze integratie van de elektriciteit!

Wij verzorgen de professionele aanleg van elektriciteit in nieuwbouwwoningen!

Als u aan een nieuwbouwproject begint, onderschat dan de mogelijkheden van elektriciteit niet. Neem contact met ons op tijdens de plannings- of ruwbouwfase, zodat we u kunnen adviseren en alle opties in verband met de elektrische installatie kunnen bespreken.

Ons bedrijf in Neerpelt verzorgt de aanleg van elektriciteit in nieuwbouwwoningen in de provincies Limburg en Antwerpen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Of het nu gaat om woningen, flats, winkels, appartementsblokken, … Wij staan tot uw dienst!

Wij zorgen voor een volledig afgewerkt elektriciteitsnetwerk dat klaar is voor de keuring. De bedrading wordt uiteraard zorgvuldig weggewerkt. Zo hebt u alle comfort die elektriciteit u kan geven en het mooie interieur van uw dromen: zonder compromissen!

Al onze elektriciteitswerken worden uitgevoerd met de materialen en toepassingen van Niko.

Geïnteresseerd? Contacteer ons dan voor meer informatie of een gratis offerte!


Wenst u meer info ?

___________________________

RENOVATIE

Wij brengen uw elektriciteitsnetwerk weer helemaal up-to-date!

Wij hebben jarenlange ervaring met het renoveren van elektriciteit voor particulieren en bedrijven!

Aan het renoveren geslagen? Dan moet waarschijnlijk uw elektriciteit worden aangepast aan de vernieuwde woning. En daar komen wij aan te pas! Ons bedrijf in Neerpelt heeft jarenlange ervaring met het renoveren van elektriciteit in de provincies Antwerpen en Limburg!

We renoveren zowel de elektriciteit van volledige gebouwen, als van bepaalde kamers zoals de keuken of de badkamer. Ook renoveren we de elektriciteit van elk type gebouw: woningen, winkels, appartementsblokken, enzovoort.

We zorgen ervoor dat het elektriciteitsnetwerk weer helemaal overeenkomt met uw behoeften, wensen en de eisen van de keuring.

Ook kunt u bij ons terecht voor kleinere elektriciteitswerken zoals het ophangen van verlichting, het vervangen van een verouderd verdeelbord, enzovoort.

Al onze elektriciteitswerken worden uitgevoerd met de materialen en toepassingen van Niko.

Dus als u op zoekt bent naar een elektricien, aarzel dan niet langer! Contacteer ons voor meer informatie of een gratis offerte!


Willems Jordi - Hamonterweg 2 A - 3910 Neerpelt - 0491/735645 - BTW nr: BE 0832014728

© Copyright. All Rights Reserved.